Jullie trouwdag is geen Pinterest plaatje

Trouwringen voor jullie trouwdag met bloemen

Jullie trouwdag komt eraan en wat kijken jullie er naar uit. Super leuk om naar toe te leven, maar het kan best een klus zijn om het van begin tot eind tot in de puntjes te verzorgen. Er komt nogal wat bij kijken. Vaak wordt als eerste de locatie geregeld, zodat dit al goed geregeld is. Ik geef je groot gelijk, want locaties zijn ook vaak volgeboekt.

Als de locatie vaststaat begint vaak het echt denkwerk. Je zult vast snel uren aan Pinterest gaan besteden en veel pinnen wat jullie mooi vinden voor jullie bruiloft. Mooie aangeklede dinertafels, romantische bloementuinen en ceremonie backdrops, prachtige trouwjurken en de meest stylische kleurenschema’s.

Dinertafels voor jullie trouwdag onder strechtent

Een Pinterest bruiloft… en dan?

En dan? Dan loop je vast… Er is zoveel te zien en er is zoveel keus. Dus kies je iets uit wat op dat moment helemaal hip en happening is en wat iedereen vast wel mooi zal vinden.

Pinterest… het is een heerlijke bezigheid en ik betrap mijzelf er ook op hoor dat ik per ongeluk de hele avond aan het pinnen ben, haha. Alleen soms zie ik door de mooie plaatjes het overzicht niet meer. Heb jij dat ook? Ik zie dan zoveel moois en ontdek dat ik ook veel verschillende stijlen door elkaar heen heb, omdat ik niet meer kan kiezen. Het wordt eigenlijk een beetje een zooitje. En dat wil je natuurlijk niet op jouw trouwdag hebben. Het moet dan perfect zijn, maar ook weer niet Pinterest-perfect. Want wees eerlijk, zijn al die mooie plaatjes wel haalbaar? Past het in jullie budget? En is het wel echt jullie stijl?

Flat lay diner met bloemen bruiloft

Shine zoals je bent op jullie trouwdag

Dat vind ik dus echt super zonde. Jullie trouwdag is juist jullie moment om te shinen zoals jullie zijn. En niet zoals Pinterest zegt dat het moet zijn. Ik word er altijd heel blij van als ik een kennismakingsgesprek heb met een bruidspaar en we er dan samen achter komen welke stijl echt bij jullie past op jullie bruiloft. Daar word ik dus echt gelukkig van. En niet van een Pinterest plaatje waar er al zoveel van zijn.

Hoe heb jij het aangepakt? Kun je wel wat hulp gebruiken? Dan hoor ik graag van je!

Liefs Michèle

Foto’s door Kristel Margot Fotografie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *