Lange dinertafel bruiloft met servies en bloemen in neutrale kleuren

Bloemen voor een Italiaanse bruiloft

Een bruiloft in een Italiaanse sfeer, klinkt als een sprookje nietwaar?

De locatie is gekozen en jullie zijn eruit. De Italiaanse sfeer past perfect bij jullie en graag willen jullie dit terug laten komen op jullie bruiloft. Met bloemen voor een Italiaanse bruiloft zet je gelijk de juiste sfeer neer en zorgt dit voor een totaalbeleving bij jullie en alle gasten.

Als eerste begin ik met het creëren van een concept dat is afgestemd op de wensen voor de bruiloft. Welke elementen zijn er belangrijk en waar wordt er een statement gemaakt? Ik ga aan de slag en maak een voorstel en een concept voor de bloemen. Dit werk ik in zijn geheel voor jullie uit.

Kleurenschema en bloemen

Voor deze bruiloft in Italiaanse sfeer maak ik gebruik van lichte neutrale kleuren, zoals beige en zacht roze. De kleuren voor de bloemen voor een Italiaanse bruiloft komen terug in de Dahlia cafe au lait en de lichte rozen. Om daar een contrast tegenover te zetten, voeg ik er enkele cafe latte rozen aan toe. Zo krijgt het geheel meer diepgang. Om al deze kleuren te verbinden, zorg ik voor verbinding met de beige kleur van de anjer.

Totale beleving

Om een totale beleving te creëren en te zorgen dat alles in elkaar overloopt, maak ik gebruik van dezelfde bloemen voor alle elementen, maar elke keer hebben ze een eigen functie. In de hoge vazen krijgen de pluimen meer aandacht en zorgen voor een luchtig effect. In het bruidsboeket krijgt de Dahlia het meeste aandacht en zorgt hiervoor de perfecte romantische look. Als je goed kijkt, zie je dat elk element haar eigen verhaal verteld. Dat is voor mij elke keer een uitdaging om te doen. Maar o zo tof als je alles neer gaat zetten op de locatie en je ziet alles tot leven komen. Het geeft een super gevoel dat alles klopt en dat het precies zo staat als je voor ogen had.

Zie jij het Mediterraanse sfeertje ook helemaal zitten voor jullie bruiloft? En houd je van en romantische en weelderige look? Dan zouden we wel eens een goede match zijn. Ik maak graag een op maat gemaakt concept specifiek op jullie wensen afgestemd. Geen bruiloft is hetzelfde.

Kijk voor meer inspiratie op mijn portfolio.

Fotografie: Eline Nijburg & Daisy Janssen Fotografie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *